dimarts, 29 d’octubre del 2013

Referèndum sobre la LOMQE

El proper dijous 31 d’octubre el nucli del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) a l’institut Jaume Callís de Vic organitzem un referèndum a l’institut per consultar democràticament a tota la comunitat educativa, és a dir, als i les alumnes, professors i professores i al personal d’administració i serveis (PAS) de l’institut la seva opinió sobre la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE), també coneguda com a Llei Wert, aprovada fa unes setmanes al Congrés espanyol amb els únics vots de la majoria absoluta del PP i amb l’oposició general de tota la comunitat educativa. La pregunta a respondre serà “Estàs d’acord amb la LOMQE?”. Accions com aquesta ja s'han dut a terme en altres instituts catalans amb presència del SEPC.

D’aquesta manera, es podrà conèixer i fer visible el posicionament de la totalitat de l’institut Jaume Callís sobre aquesta llei que suposa l’espanyolització i la mercantilització de l’educació pública catalana. 

Les votacions es duran a terme a partir d’un quart i cinc minuts de dotze fins uns minuts després de dos quarts de tres de la tarda, durant les hores que tenim les estudiants per realitzar activitats com tornejos esportius i projeccions de pel·lícules en motiu de la celebració de la Castanyada. 

Contra la LOMQE, votem NO!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada